TBJ Grave - Machinale Timmerfabriek

Over timmerfabriek TBJ Gräve Zaandam

Houten elementen zoals ramen, deuren, kozijnen, erkers, serres, trappen en lijstwerk worden in onze eigen fabriek geproduceerd. In Amsterdam en omgeving staan we al jaren bekend om onze restauratie – en renovatiewerkzaamheden voor monumentale panden. Daarbij streven we naar exacte kopieën van bestaande ramen, kozijnen, deuren en lijstwerken. Ook wanneer het pand verzakt en ‘uit de haak’ is passen wij het houtwerk daar op aan.

Sinds augustus 2010 werken wij samen met Bram Smit van Timmerindustrie Smit uit Castricum. Timmerindustrie Smit is al jaren een begrip in Noord-Holland, zowel op het gebied van nieuwbouw als bestaande bouw. Veel authentieke stolpboerderijen zijn voorzien van zijn kozijnen.

Door bundeling van onze kennis en kunde hebben wij onze slagvaardigheid vergroot. Met onze moderne machines kunnen wij grote hoeveelheden maatwerk produceren in relatief korte tijd.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs!

Thom Gräve en Bram Smit

Disclaimer mei 2014

Laatste nieuws

Verlenging belastingmaatregel 6% tarief tot 01 juli 2015!

Het lage btw-tarief op verbouwingen en renovaties wordt met zes maanden verlengd tot 1 juli 2015. Dat hebben het kabinet en de oppositiepartijen D66,...
Lees meer


Nieuw! CNC houtbewerkingscentrum Accord 40 FX

Timmerfabriek Gräve en SCM, leverancier van houtbewerkingsmachines, hebben overeenstemming bereikt! Oude machines zijn ingeruild voor een nieuw CNC houtbewerkingscentrum, de Accord 40 FX. Deze machine is...
Lees meer