TBJ Grave - Machinale Timmerfabriek

Over timmerfabriek TBJ Gräve Zaandam

Houten elementen zoals ramen, deuren, kozijnen, erkers, serres, trappen en lijstwerk worden in onze eigen fabriek geproduceerd. In Amsterdam en omgeving staan we al jaren bekend om onze restauratie – en renovatiewerkzaamheden voor monumentale panden. Daarbij streven we naar exacte kopieën van bestaande ramen, kozijnen, deuren en lijstwerken. Ook wanneer het pand verzakt en ‘uit de haak’ is passen wij het houtwerk daar op aan.

Sinds augustus 2010 werken wij samen met Bram Smit van Timmerindustrie Smit uit Castricum. Timmerindustrie Smit is al jaren een begrip in Noord-Holland, zowel op het gebied van nieuwbouw als bestaande bouw. Veel authentieke stolpboerderijen zijn voorzien van zijn kozijnen.

Door bundeling van onze kennis en kunde hebben wij onze slagvaardigheid vergroot. Met onze moderne machines kunnen wij grote hoeveelheden maatwerk produceren in relatief korte tijd.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs!

Thom Gräve en Bram Smit

————————————–

NIEUWS  NIEUWS  NIEUWS
Verlenging belastingmaatregel 6% tarief voor verbouw eigen woning ouder dan 2 jaar!
Het verbouwen en herstellen van eigen woningen ouder dan 2 jaar valt tijdelijk onder het 6%-tarief. Het 6%-tarief geldt alleen voor werkzaamheden die u afrondt in de periode van 1 maart 2013 tot 1 januari 2015. Onder verbouwings- en herstelwerkzaamheden  wordt verstaan het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning.

Deze tijdelijke maatregel geldt ook voor de arbeidskosten van de in opdracht van de eigenaar van de woning op maat gemaakte ramen, deuren, kozijnen en dakkapellen, die een onderdeel gaan vormen van de woning.

Meer informatie over deze maatregel vindt u op www.rijksoverheid.nl